Vad våra kunder säger

”Jag är nöjd med produkten, nöjd med servicen och nöjd med uppföljningsservicen.”

Colin Baldwin, Ägare

F. När började du arbeta med Flexiteek och varför valde du Flexiteek?

S.

Jag började arbeta med Flexiteek under 2007/2008. Jag valde Flexiteek eftersom det då tycktes vara den mest avancerade och estetiskt tilltalande produkten, och att det fanns ett laxstjärtsspår på baksidan verkade vettigt för att få bättre vidhäftning till däcket.

F. Vad behövde Flexiteek göra för dig, på vilka båtar och var specificerades/installerades det?

S.

Från början byggde vi tenderbåtar för lyxyachter som behövde däcksbeläggning men också ett par båtar för marknadsföring för B&G och Garmin.

F. Vad värdesätter du som partner mest med Flexiteek?

S.

Enligt min mening är alla partnerskap en kombination av ett antal faktorer och först och främst måste produkten så klart vara rätt. Det spelar ingen roll om människorna är suveräna om produkten inte är bra nog, så det är en kombination av bra produkt, bra personal och bra installationstjänster. Vi hade problem med en av våra installationer och då flög Rob till Kroatien för att lösa det, så uppföljningsservice och support är utmärkt. Jag är nöjd med produkten, nöjd med servicen och nöjd med uppföljningsservicen.

F. Vad tycker dina kunder om Flexiteek?

S.

Vi har inte fått några klagomål så jag antar att de är mycket nöjda.

F. Vilka särskilda faktorer eller egenskaper gör att du föredrar Flexiteek 2G som däcksmaterial? Vad gör det annorlunda/unikt?

S.

Inget som jag känner till, det handlar mer om människorna.

Rib-X Galleri

Redo att börja?

Väj ett eller fler av dessa alternativ.

{(39690 + 22)}

Trees planted to date

Meny