Tillverkningsprocess

Flexiteek 2G

FRÅN PELLETS TILL PROFIL

Consistent wood grain effect

Vi tillverkar Flexiteek-däck direkt från 2G-polymerer i pelletsform. Sofistikerad extruderings- och doseringsutrustning säkerställer högsta möjliga precision, vilket innebär att våra färger är konsekventa och träådrorna är naturligt inkonsekventa, precis som på äkta trä.

Däckmaterialets mått och form kontrolleras med hjälp av egendesignade extruderingsformar och profilerna kyls i ett temperaturreglerat vattenbad. Våra skickliga hantverkare slipar däckbeläggningens yta för att ta fram ådrorna och texturen innan vi genomför de slutliga färg- och kvalitetskontrollerna.

Manufacturing Flexiteek 2G

FRÅN PROFIL TILL PANEL

Flexiteek panels being manufactured

Flexiteek-paneler tillverkas från profiler eller plankor, precis som ett teakdäck. På teakdäck används nåtmassa för att binda och täta plankorna medan Flexiteek sammanfogas med plastsvetsning för en starkare fog. Nåtlinjerna extruderas antingen tillsammans med den övriga profilen eller svetsas in i materialet, vilket ger en jämn finish.

Vi kan skapa vilken look som helst, från traditionell teak till moderna designer. Och tack vare produktens flexibla, formbara egenskaper är allt möjligt i alla storlekar.

Anything is possible

Börja ditt äventyr

Väj ett eller fler av dessa alternativ.

{(38348 + 22)}

Trees planted to date

Meny