Vad våra kunder säger

Flexiteek 2G för motorbåtar

Altena yachting

Boarnstream Yachts

Brandsma Yachts

Buehler Turbocraft

Couach

”Flexiteek erbjuder ett brett utbud av färger för att uppfylla kundernas krav, plus möjligheten att skräddarsy i stort sett alla former och linjer. Vi måste erbjuda samma högkvalitativa standard i hela vårt sortiment, så att vara ett internationellt företag som levererar till flera länder är en viktig faktor.”

Javier Ibañez

Technical Director

Delphia Yachts

”Mina kunder är nöjda med Flexiteek. Det är underhållsfritt, ser bra ut och är halkfritt, en mycket viktig egenskap för Elling eftersom vi har fokus på säkerhet.”

Anton van den Bos

Vd

Fountaine Pajot

Intrepid Powerboats

Jfa Yachts

Korvet Yachts

Lexus

”Vi utforskade mer än ett dussin olika syntetiska teakdäcklösningar. Vårt tidigare däck var för varmt att gå barfota på under sommaren. Flexiteek är svalare i solen, väger mindre, ser bättre ut och är slitstarkt. Vi är mycket nöjda med att vi gick över till Flexiteek.”

Peter Johnstone

Andra generationens ordförande

No Limit yachts

”Vi har valt Flexiteek för dess kvalitet, det naturtrogna utseendet och den enastående service vår leverantör ger oss. Det uppfyller den standard som förväntas på våra segelbåtar.”

David Medina

Driftschef

Pardo Yachts

Pollard Yachts

Princess Yachts

Rand Boats

”Vi har samarbetat med Flexiteek sedan början av 2007. Anledningen till denna långa relation är att Flexiteek helt enkelt är det bästa syntetiska PVC-däcket som finns tillgängligt. De nya färgerna som de nyligen släppte är det närmsta det går att komma äkta teak, och servicen är överlägsen.”

Pat Wiesner

Vice vd för teknik

Regal Marine Logo

Riviera

Seaward Boats

Slider boats

Spoker Boats

Tes Yacht

Tofinou

Vanquisch yachts

Vedette Yachts

Velvette

Vivante yachts

Utforska

Börja ditt äventyr

Väj ett eller fler av dessa alternativ.

{(40328 + 22)}

Trees planted to date

Meny