Segelbåtar

Flexiteek 2G. Det perfekta valet för

Skrolla

Vi har ledande segelbåtbyggares förtroende

Vad våra kunder säger

”Vi installerar Flexiteek 2G på våra segelbåtar eftersom det helt enkelt är perfekt. Vi har inte haft några anspråk efter försäljning, så vi vet att vi fattat rätt beslut att välja Flexiteek som partner för våra däck.”


Robert Menzel

Biträdande inköpschef

”Vi har valt Flexiteek för dess kvalitet, det naturtrogna utseendet och den enastående service vår leverantör ger oss. Det uppfyller den standard som förväntas på våra segelbåta.”


David Medina

Driftschef

”Vi ser en ökad efterfrågan på Flexiteek från våra kunder och med ett välfungerande samarbete och god kundtjänst från vår partner förväntar vi oss att den här marknaden kommer att växa för oss framöver.”


Kræn B. Nielsen

Vd

Fördelarna är uppenbara

Flexiteek 2G är det perfekta däcket för din segelbåt.

Teak på ett helt nytt sätt

Flexiteek 2G är skickligt tillverkat med fina ytstrukturer, så att det ser ut precis som äkta teak. Ingen utom du kommer att veta att det inte är den äkta varan. Flexiteek 2G är det perfekta valet om du är ute efter ett traditionellt, glansigt teakdäck och du kan välja mellan ett ”nytt” eller ”väderbitet” utseende. Företaget grundades år 2000 och har erfarna team på spridda platser i hela världen som hjälper till med design, tillverkning och installation av ditt syntetiska däck.

Teak Re-invented

Lång livslängd

Flexiteek är en beprövad teknik, de första däcken är nu över 20 år gamla och fortfarande vackra. Ditt nya däck har 5 års garanti mot materialdefekter. Alla Flexiteek-däck tillverkas med plastsvetsning, vilket ger starkare fogar jämfört med material som limmas ihop. Ytan är ytterst slitstark och UV-stabil och kan slipas om ifall du skulle behöva eller vilja.

Long Lasting

Högpresterande

Flexiteek 2G har betydande fördelar jämfört med konkurrerande syntetiska däcksystem.

  • Materialets formbara undersida ger överlägsen vidhäftning och gör att det kan monteras på båtar i alla former och storlekar.
  • Det svalnar 30 % snabbare än traditionella kompositdäck.
  • Det är upp till 35 % lättare, perfekt för kappseglingsbåtar, flerskrovsbåtar och motorbåtar.
  • De realistiska ”ådrorna” gör Flexiteek 2G till det mest naturtrogna syntetiska däcket.”
High Performance

Minimalt underhåll

Flexiteek 2G kräver inte mycket underhåll för att bibehålla sitt fantastiska utseende. Glöm regelbundet hårt skrubbande eller dyra rengörings- och tätningssystem, skölj bara av det då och då, eller spola med högtryckstvätt för en grundlig rengöring som får det att se ut som nytt. Tvål och vatten tar bort de flesta fläckarna, inklusive olja, bensin, rött vin och fiskblod.

Low Maintenance

Mer än 30 färgkombinationer

Våra däck finns i 11 olika färger. Med tre olika alternativ för nåtlinjerna finns det totalt mer än 30 olika kombinationer att välja mellan. Så ditt däck kan efterlikna teak som är helt nytt, väderbitet, skrubbat eller blekt. Eller varför inte ett modernt alternativ som antracit, kol eller benvit.

Se alla färgkombinationer >

Over 30 Colour Combinations

Lägre vikt

Med bara 4,5 kg per m² väger Flexiteek 2G upp till 35 % mindre än konkurrerande syntetiska däcksystem. Det gör det särskilt tilltalande för högpresterande flerskrovs-, motor- och segelbåtar. Eftersom både vikten över vattenlinjen och båtens övergripande vikt minskar får båten en lägre tyngdpunkt, vilket gör att den kränger mindre och presterar bättre.

Reduced Weight

Designa ditt däck

Använd vår däckdesigner för att skapa det perfekta däcket för din segelbåt.

Design your dream Sailing Boat DeckDesigna ditt drömdäck för din segelbåt

FÅ INSPIRATION

Behöver du inspiration till din segelbåt?

Börja ditt äventyr

Väj ett eller fler av dessa alternativ.

Inte redo?

Läs fler vanliga frågor om produktinformation, installation och underhåll.

Vanliga frågor för segelbåtar

Follow the adventure

This error message is only visible to WordPress admins
{(39690 + 22)}

Trees planted to date

Meny