Motorbåtar

Flexiteek 2G. Förstahandsvalet för ledande

Skrolla

Vi har ledande segelbåtbyggares förtroende

Vad våra kunder säger

”Flexiteek erbjuder ett brett utbud av färger för att uppfylla kundernas krav, plus möjligheten att skräddarsy i stort sett alla former och linjer. Vi måste erbjuda samma högkvalitativa standard i hela vårt sortiment, så att vara ett internationellt företag som levererar till flera länder är en viktig faktor.”


Javier Ibañez

Technical Director

”Mina kunder är nöjda med Flexiteek. Det är underhållsfritt, ser bra ut och är halkfritt, en mycket viktig egenskap för Elling eftersom vi har fokus på säkerhet.”


Anton van den Bos

Vd

”Vi har samarbetat med Flexiteek sedan början av 2007. Anledningen till denna långa relation är att Flexiteek helt enkelt är det bästa syntetiska PVC-däcket som finns tillgängligt. De nya färgerna som de nyligen släppte är det närmsta det går att komma äkta teak, och servicen är överlägsen.”


Pat Wiesner

Vice vd för teknik

Regal Marine Logo

”Våra kunder är mycket nöjda. Flexiteek ser fantastiskt ut, det är lätt att installera och kundsupporten är mycket bra.”


João Liça

Inköpschef

”Vi har valt Flexiteek för dess kvalitet, det naturtrogna utseendet och den enastående service vår leverantör ger oss. Det uppfyller den standard som förväntas på våra segelbåtar.”


David Medina

Driftschef

Pardo Yachts

Fördelarna är uppenbara

Flexiteek 2G är det perfekta däcket för din motorbåt.

Teak på ett helt nytt sätt

Flexiteek 2G är skickligt tillverkat med fina ytstrukturer, så att det ser ut precis som äkta teak. Ingen utom du kommer att veta att det inte är den äkta varan. Flexiteek 2G är det perfekta valet om du är ute efter ett traditionellt, glansigt teakdäck och du kan välja mellan ett ”nytt” eller ”väderbitet” utseende. Företaget grundades år 2000 och har erfarna team på spridda platser i hela världen som hjälper till med design, tillverkning och installation av ditt syntetiska däck.

Teak Re-invented

Lång livslängd

Flexiteek är en beprövad teknik, de första däcken är nu över 20 år gamla och fortfarande vackra. Ditt nya däck har 5 års garanti mot materialdefekter. Alla Flexiteek-däck tillverkas med plastsvetsning, vilket ger starkare fogar jämfört med material som limmas ihop. Ytan är ytterst slitstark och UV-stabil och kan slipas om ifall du skulle behöva eller vilja.

Long Lasting

Högpresterande

Flexiteek 2G har betydande fördelar jämfört med konkurrerande syntetiska däcksystem.

  • Materialets formbara undersida ger överlägsen vidhäftning och gör att det kan monteras på båtar i alla former och storlekar.
  • Det svalnar 30 % snabbare än traditionella kompositdäck.
  • Det är upp till 35 % lättare, perfekt för kappseglingsbåtar, flerskrovsbåtar och motorbåtar.
  • De realistiska ”ådrorna” gör Flexiteek 2G till det mest naturtrogna syntetiska däcket.”
High Performance

Minimalt underhåll

Flexiteek 2G kräver inte mycket underhåll för att bibehålla sitt fantastiska utseende. Glöm regelbundet hårt skrubbande eller dyra rengörings- och tätningssystem, skölj bara av det då och då, eller spola med högtryckstvätt för en grundlig rengöring som får det att se ut som nytt. Tvål och vatten tar bort de flesta fläckarna, inklusive olja, bensin, rött vin och fiskblod.

Low Maintenance

Mer än 30 färgkombinationer

Våra däck finns i 11 olika färger. Med tre olika alternativ för nåtlinjerna finns det totalt mer än 30 olika kombinationer att välja mellan. Så ditt däck kan efterlikna teak som är helt nytt, väderbitet, skrubbat eller blekt. Eller varför inte ett modernt alternativ som antracit, kol eller benvit.

Se alla färgkombinationer >

Over 30 Colour Combinations

Designmöjligheter

Vi kan skräddarsy ditt däck med personanpassade traditionella eller moderna designer – skurna, installerade och färdigställda för hand. Vi kan också dekorera ditt däck med din egen design, logotyp eller bokstäver med hjälp av datoriserade precisionsskärverktyg.

Se vilka möjligheter som finns >

Design Possibilities

Designa ditt däck

Använd vår däckdesigner för att skapa det perfekta däcket för din motorbåt.

Design your dream Motor Boat DeckDesigna ditt drömdäck för din motorbåt

FÅ INSPIRATION

Behöver du inspiration till din motorbåt?

Börja ditt äventyr

Väj ett eller fler av dessa alternativ.

Inte redo?

Läs fler vanliga frågor om produktinformation, installation och underhåll.

Vanliga frågor för motorbåtar

Följ äventyret

This error message is only visible to WordPress admins
{(39690 + 22)}

Trees planted to date

Meny