Kakpolicy

1.0 VAD ÄR KAKOR?

Kakor är små filer som lagras på en användares dator. De är konstruerade för att lagra en liten mängd data som är specifik för en särskild användare och webbplats och kan kommas åt via servern som webbplatsen ligger på eller via användarens webbläsare.

2.0 VILKA KAKOR ANVÄNDS PÅ FLEXITEEKS WEBBPLATS?

2.1 GOOGLE ANALYTICS-KAKOR

För att övervaka webbplatstrafik och användarbeteende använder vi Google Analytics (GA) som använder följande kakor:

KaknamnLöper ut
_gaEfter 1 vecka.
_gat_gtag_UA_Efter 1 minut.
_gidEfter 1 dag.

Alla dessa kakor används för att samla in information om hur besökare kommer till våra webbplatser, hur de använder våra webbplatser och deras innehåll, samt hur de lämnar våra webbplatser. Vi använder informationen för att sammanställa rapporter och hjälpa oss förbättra alla Flexiteek-webbplatser.

Data samlas in i anonym form, vilket innebär att du inte kan identifieras av oss via GA-systemet eller några av de kakor systemet använder.

2.2 ANDRA KAKOR

Utöver Google Analytics använder denna webbplats också följande kakor:

KaknamnBeskrivningLöper ut
CookieConsentFörhindrar att vårt meddelande om kakor visas när en användare har gett sitt samtycke till kakpolicyn.Efter 1 år.
flexiteekPositionAnvänds för att lagra latitud/longitud om du använder funktionen ”Klicka för att använda aktuell position” på sidan Hitta en distributör.Efter 1 dag.

3.0 BLOCKERA KAKOR PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN

Du kan inaktivera kakor i din webbläsare fullständigt eller för individuella webbplatser på en rad olika sätt.

4.0 ÄNDRINGAR AV DENNA KAKPOLICY

Denna kakpolicy kan ändras emellanåt i enlighet med lagstiftning eller branschutvecklingar. Vi kommer inte uttryckligen att informera våra distributörer eller andra webbplatsanvändare om dessa ändringar. Istället rekommenderar vi att du då och då kontrollerar om policyn har ändrats på denna sida. Specifika policyändringar och uppdateringar anges i ändringsloggen nedan.

4.1 ÄNDRINGSLOGG

{(38348 + 22)}

Trees planted to date

Meny