Om Flexiteek

Om oss

Vill du veta mer om Flexiteek?

Flexiteek grundades år 2000 med målet att revolutionera däckmarknaden. Genom att extrudera ”plankor” av PVC har vi skapat en produkt som ser lika vacker ut som teak, samtidigt som den erbjuder betydande prestandafördelar.

Beautiful, long lasting decking

Flexiteek

Produkten vi säljer idag, Flexiteek, är ett vackert, varaktigt och högpresterande däck, utformat för att klara av alla väderförhållanden. Det finns i mer än 30 olika färgkombinationer och kan kombineras i oändliga designlösningar. Den exceptionella kvaliteten på vårt produktutförande och vår installation gör den till förstahandsvalet för alla sorters båtar, från tenderbåtar till lyxyachter.

200 båtbyggare litar på Flexiteek

Som etablerad ledare är Flexiteek enormt populärt bland båtägare. Och det används av fler än 200 båtbyggare över hela världen. Med Flexiteek behöver du inte tillbringa timmar med att skrubba, slipa och olja ditt däck. Våra originaldäck – installerade för omkring 20 år sedan – fyller än idag sin funktion.

Marex 330 Scandinavia utrustad med Flexiteek 2G plankfärg Teak med svart tätning
Affordable luxury

Miljöengagemang

Vi erbjuder en prisvärd lyxprodukt med minimalt besvär som inte hotar värdefulla regnskogar. Allt detta i kombination med en professionell installation och exceptionell support från vårt världsomspännande nätverk av distributörer.

Utforska

Förfrågningar

Begär en offert

Skicka efter ett prov

Hitta en distributör

Kontakta oss

{(40328 + 22)}

Trees planted to date

Meny