Vad våra kunder säger

Flexiteek 2G för sportbåtar

Aluqa

Antaris Yachts

Arctic

Arkipelag

”Vi började arbeta med Flexiteek 2019. För oss är de viktigaste egenskaperna med deras däck att det är halkfritt och att det håller sig svalt när det är varmt. Materialkvaliteten är jättebra och vi är mycket nöjda med kommunikationen och de snabba leveranstiderna”

Torry D. Haugland

Teknisk chef

Belzona

Blackwater Boats

Brandkuip

”Våra kunder är mycket nöjda. Flexiteek ser fantastiskt ut, det är lätt att installera och kundsupporten är mycket bra.”

João Liça

Inköpschef

Buehler Turbocraft

Carbon Craft

Davy and Orsted

”Flexiteek erbjuder ett brett utbud av färger för att uppfylla kundernas krav, plus möjligheten att skräddarsy i stort sett alla former och linjer. Vi måste erbjuda samma högkvalitativa standard i hela vårt sortiment, så att vara ett internationellt företag som levererar till flera länder är en viktig faktor.”

Javier Ibañez

Technical Director

Delphia Yachts

Fountaine Pajot

”Våra kunder är mycket nöjda. Flexiteek är lätt, behöver inte mycket underhåll och ser bra ut även när det är vått. Det ser ut som ett teakgolv men utan den miljöpåverkan som naturlig teak har.”

Stig Olssøn

Produktchef

Greatline

Grizzly boats

Hydra Sport

Intrepid Powerboats

Isloep

Janmor

JPK

Lillebror marine

”Vi utforskade mer än ett dussin olika syntetiska teakdäcklösningar. Vårt tidigare däck var för varmt att gå barfota på under sommaren. Flexiteek är svalare i solen, väger mindre, ser bättre ut och är slitstarkt. Vi är mycket nöjda med att vi gick över till Flexiteek.”

Peter Johnstone

Andra generationens ordförande

No Limit yachts

Nor-Tech

Novurania

”Vi har valt Flexiteek för dess kvalitet, det naturtrogna utseendet och den enastående service vår leverantör ger oss. Det uppfyller den standard som förväntas på våra segelbåtar.”

David Medina

Driftschef

Pardo Yachts

Princess Yachts

Rand Boats

”Vi har samarbetat med Flexiteek sedan början av 2007. Anledningen till denna långa relation är att Flexiteek helt enkelt är det bästa syntetiska PVC-däcket som finns tillgängligt. De nya färgerna som de nyligen släppte är det närmsta det går att komma äkta teak, och servicen är överlägsen.”

Pat Wiesner

Vice vd för teknik

Regal Marine Logo

Regulator

”Jag är nöjd med produkten, nöjd med servicen och nöjd med uppföljningsservicen.”

Colin Baldwin

Ägare

”Flexiteek är den perfekta lösningen för våra lyxribbåtar, på vilka våra kunder vill ha teaks utseende men utan allt underhåll. Flexiteek är nu en favorit och mer eller mindre standard på alla Ribeye-båtar.”

Sophie Hurst

Marknadsföringschef

Riviera

Rocad Boats

Scout Boats

Seafury

Silver boats

Slider boats

Sonic Powerboats

Spoker Boats

Sportsman Boats

Statement Marine

Stoner Boatworks

Tenderline

Trident

Ufo Groupe

Vaddosnipan

Vanquisch yachts

Vedette Yachts

Velvette

”Williams väljer att installera Flexiteek eftersom det utan jämförelse är det mest naturtrogna teaksubstitutet som finns tillgängligt för närvarande. Vi har installerat produkten på flera tusen båtar på platser som sträcker sig från Australien till Norge med mycket tillförlitlig prestanda.”

John Hornsby

Vd

Willis Marine

”Vi ser en ökad efterfrågan på Flexiteek från våra kunder och med ett välfungerande samarbete och god kundtjänst från vår partner förväntar vi oss att den här marknaden kommer att växa för oss framöver.”

Kræn B. Nielsen

Vd

Zinder Boats

Utforska

Börja ditt äventyr

Väj ett eller fler av dessa alternativ.

{(38942 + 22)}

Trees planted to date

Meny