Vad våra kunder säger

”Flexiteek är den perfekta lösningen för våra lyxribbåtar, på vilka våra kunder vill ha teaks utseende men utan allt underhåll. Flexiteek är nu en favorit och mer eller mindre standard på alla Ribeye-båtar.”

Sophie Hurst, Marknadsföringschef

F. När började ni arbeta med Flexiteek?

S.

Vi började arbeta med Flexiteek omkring 2001/2002, när produkten fortfarande var väldigt ny. Det var den perfekta lösningen för våra lyxribbåtar, på vilka våra kunder ville ha teaks utseende men utan allt underhåll. Flexiteek är nu en favorit och mer eller mindre standard på alla Ribeye-båtar.

F. Varför valde ni Flexiteek?

S.

Flexiteek används som huvudsaklig däckbeläggning och eftersom säkerhet är av största vikt på alla våra ribbåtar monterar vi även Flexiteek på alla åtkomliga ytor runt båten.

F. Vad värdesätter du mest med Flexiteek?

S.

Med hundratals däckbeställningar varje år är Flexiteeks tillförlitliga leverans och snabba insatser när det gäller kvalitets- eller installationsproblem avgörande.

F. Vad tycker dina kunder om Flexiteek?

S.

Med tanke på hur många däck vi installerar måste de älska det!

F. Vad gör Flexiteek 2G annorlunda/unikt?

S.

Däckens konstruktion i långa, flexibla plankor gör att de kan levereras till oss upprullade som de ska monteras. Det gör det mycket lättare att installera jämfört med vissa 8×4-tums skivmateriallösningar som måste sättas ihop på plats.

Ribeye Boats Galleri

Redo att börja?

Väj ett eller fler av dessa alternativ.

{(39690 + 22)}

Trees planted to date

Meny